10 de jul. 2010

Capítol 2: Berlín

Durant dos dies hem aprofitat per visitar Berlin. De fet, ja vam visitar-lo l'any passat i aquest any hem aprofitat per fer visites una mica més relaxades a llocs que ens van quedar pendents.
El divendres, sota el sol, amb una calor impresionant, vam anar al camp de Sachsenhausen. Aquest és un camp de concentració, no d'extermini, tot i que la frontera entre un i altre no queda del tot clara. Durant la visita t'adones de les barbaritats que es van cometre , en aquests casos, potser el millor és no comentar res ja que et deixa sense paraules.

Entrada a Sachsenhausen

Porta d'entrada al camp

"Treballar ens fa lliures"

Reconstrucció de barraconsDurant el matí del dissabte hem anat a veure un refugi antiaeri que es troba prop de l'estació de metro de Gesunbrunen. Durant aquesta visita, ens han explicat en quines condiccions vivien el berlinesos durant els atacs aeris de la segona Guerra Mundial i la conclusió que en treus és que val més no trobar-t'hi . De la visita del refugi no hi ha imatges perquè està prohibit fer fotos allà sota.
Per sort, però, hem pogut passar una hora i mitja sota terra i no hem notat la calor perquè a fora la temperatura era insuportable, 36ºC a Berlin!!!!!2 comentaris:

  1. Que familia ja veig que us ho esteu passant molt bé, ja ens avisareu quan arribeu a Noruega

    ResponElimina
  2. Os disteis una buena tourne pàreja, Berlín tiene tanto para ver, no habeis sido los únicos del foro que habéis pasado por allí últimamente.

    Saludos

    ResponElimina