18 de jul. 2010

Capítol 4: Entre trolls i fiords

Dia 14: Andalsnes - Trollstigen - Geiranger - Boverdal

Per fi hem arribat a la terra dels trolls. per començar el dia agafem la furgo i seguim la Trollstigen o l'escala dels trolls. Que el nom està molt ben trobat, i si no, mireu la foto feta des de dalt.

Des de la carretera dels trolls, que té unes vistes fantàstiques, anem baixant fins al primer fiord. Anar
baixant és un dir, perquè tant aviat baixes com puges. El primer fiord que ens trobem és el de Geiranger i diuen que és el més espectacular de tots i de moment ho podem confirmar.
Buscant un lloc per dormir vam trobar el poble de Lom on hi vam descobrir una esglèsia de fusta molt maca.

I vam acabar el dia en una zona d'acampada al costat de la carretera 55 (carretera turística) que va a Sogndal.

Dia 15: Boverdal - Urnes - Sogndal - Voss

Continuem per la carretera 55 que està plena de pujades, baixades, corbes, muntanyes nevades, geleres, cascades, llacs, rius i xais. Per primera vegada en tot el viatge ens posem la jaqueta perquè la temperatura al matí era d'uns 7ºC.

Després, per una carretera molt i molt estreta, anem a Urnes a veure l'esglèsia medieval de fusta. És la típica imatge que surt al catàlegs de Noruega i ens fa gràcia anar-hi.


Des d'aquí, agafem el primer ferry del dia per anar fins a Sogndal. La veritat és que és un poble bastant mort i decidim continuar una mica més. Resseguim el Sogndalenfjord fins a Hella i agafem el segon ferry fins a Vangsnes.


I, finalment, arribem a Voss on decidim passar la nit en un camping, dutxar-nos i fer la bugada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada