9 de març 2011

Rogaining de la Selva, 164 punts!!!


El calendari de curses d'orientació, últimament, està molt parat. Però, per sort, hem entrat al mes de març. Durant aquest mes s'ha d'anar posant tota la maquinària en funcionament. I per començar, què millor que fer-ho amb una rogaining al teu poble. Bé, no era només a Hostalric perquè amb el poc terreny que té no donaria ni per una cursa de mitja distància. La sortida de la cursa es feia des de Sant Feliu de Buixalleu i es corria pels termes de Sant Feliu, Fogars de la Selva, Massanes i Hostalric.

En aquesta ocasió he canviat d'equip, l'Albert no m'hi ha pogut acompanyar per culpa d'alguns problemes físics (espero que et recuperis aviat i que estiguis a punt per la propera) i m'he "enxufat" a l'equip d'en Sei i en Gerard. No havia corregut mai amb ells i no sabia quin ritme de cursa portaven, ni si els frenaria gaire, i és que 6 hores es poden fer molt llargues quan no vas còmode.

A pocs minuts de les 9 ens donaven el mapa i vam preparar les primeres fites: "comencem per la 37, 59, 42...". Abans de sortir sempre es fan moltes estratègies, però a mida que va passant el temps, les fites i els quilòmetres es canvia tot sobre la marxa.


Passats un minuts de les 9, van donar la sortida i au, la gent va en massa cap a les primeres fites. Marquem la 37, després anem cap a la 59 i la 42. De moment tal com havíem planejat. Han passat 23 minuts i ja n'hem fet  3. D'aquí, creuem la via i la carretera i marquem la 31, travessem el riu i marquem la 40, travessem l'autopista i......ara comença lo bo, la part de mapa amb més fites i més desnivell.

Comencem amb la 65 i la 67. Hi passem just a la primera hora de cursa i anem prou bé, de moment portem 31 punts.Ara anem cap a la 79 fent el senglar i quedo enganxat pel coll entre dues romagueres, però bé, res greu. Sortint de la 79, toca la 43, 70, 57 66 i 82. En aquest punt fa 2 hores que correm, 68 punts.


Anem cap a la tercera hora i continuem amb bosc brut cap a la 69 i baixem fent el senglar marges avall. Ara toca anar a buscar la 90, però de camí "pesquem" la 89 i la 33 i pujant, pujant, pujant fins al turó més alt de tot el mapa trobem la 90. Ara estem a mitja cursa, 3 hores i 95 punts.


A partir d'aquest moment sembla que hem d'anar baixant, i així ho fem fins la 68 i també la 45 però per arribar a la 60, hem de pujar per sota la línia elèctrica i el camí em deixa mig mort. Però no hi ha temps per queixes, avall i cap a la 41. I d'aquí a la 86, on quedem tancats i hem de pujar pendent amunt quedant mig penjats (quins collons!!). Aquí perdem força temps i forces, de fet, els bessons se'n ressenten a partir d'aquí. Baixem i anem cap a les fites que hi ha al voltant d'Hostalric: 46, 36, 54 i 75. En aquest moment parlem de quines fites fem fins al final de la cursa. La 80 sí o no? Al final hi anem. De camí a la 80 ens toquen les 14:00, per tant portem 5 hores de cursa i 138 punts.

Anant cap a la 80 em noto just de forces. Tot i això, la marquem i trotant sortim cap a la 39 i d'aquí a la 72. Queden 35 minuts i ens plantegem quantes fites més podem fer. Al final només anem a la 53 i cap a la meta. Ens sobren 3 minuts!!!

Per acabar, alguns números de la cursa:

Temps: 5h 56' 37''
Punts: 164
Fites marcades: 30
Posició categoria Homes sénior: 10 de 29 equips
Posició total: 15 de 85 equips

Resultats per categories
Resultats generals
Parcials 
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada