30 d’oct. 2011

Perdó, l'últim? *

No sé com definir la situació: "la Font de Canaletes el dia que el Barça guanya una copa", "les Rondes de Barcelona en operació tornada de vacances", "la Meca en plena oració",... No ho sé. 

La qüestió és que hem arribat a Coll Formic i la carretera semblava el Tourmalet en plena etapa del Tour de France amb els cotxes aparcats al costat i gent caminant per la calçada. Després de buscar un lloc on poder deixar el cotxe comencem a caminar i allò era la processó de Setmana Santa. No havia vist mai un cim tant ple de gent, ni el Canigó el dia 11 de setembre.

No detallaré la ruta, doncs es pot trobar (aquí). Simplement em limitaré a posar algunes fotos de l'ascensió que hem fet la Nuri, l'Anna i jo mateix.
* Després de veure la situació del dia, és fàcil d'entendre el títol. Gairebé calia demanar número per poder-se fer una foto a davant de la creu.

3 comentaris:

 1. Collons,quina gentada. A punt hem estat de pujar-hi avui a veure els colors però al final ha guanyat la quantitat de feina que teníem per fer a casa.

  ResponElimina
 2. Finalment has aconseguit que variéssim els plans d'excursió. Veint com estava de colors la zona, ens hem apropat a Collformic i hem pujat el Turó de Collformic amb la iRene caminant desde el restaurant fins al cim els 150 metres de desnivell.
  Per cert, no tiraries ahir una foto cap al Tu´ro de Collformic (Just darrere del restaurant) des de la Creu de Collformic o una mica més amunt, oi?

  ResponElimina
 3. Hola Marc,
  veig que al final no us heu pogut resistir a les tentacions... I heu fet molt bona elecció anant cap a l'altra banda costat. De la banda de Coll Formic només en tinc una on es veu el Turó de Collformic però de passada perquè està encarada a la boira de la Plana de Vic (te la passo per mail però no es veu gaire, gens). Ah! i moltes felicitats a la Irene pel seu cim!!!!
  Per cert, avui he seguit una de les teves rutes, el Cadinell. Quan tingui un moment la penjaré.
  Salut!

  ResponElimina